Kateketens dag 2021

Datum: Lördag 25 september 2021 9.30-17

Plats: Malmö - Vår Frälsares församling

Kateketens dag är en fest då vi samlas runt vår biskop för att stärka varandra i vårt uppdrag som kateketer. Denna dag står det nya Direktorium för katekes och helgonen i fokus. Varje helgon är helt unikt, men alla har på sitt sätt bidragit till att förvandla vår värld och visa oss vägen till Gud. Särskild gäst är f Michel Remery, författare till Twittra med Gud och aktuell med boken Online med helgonen som utkommer under våren. Upplev givande möten och intressanta workshops. Vid den högtidliga mässan ger Kardinal Arborelius en särskild välsignelse till kateketer.

Affisch som pdf

Kateketens dag 2018

Kateketens dag 2018

Kateketens dag har blivit en tradition - en god sådan! Vartannat år samlas kateketer från hela landet runt biskop Anders för att ta emot hans tack och hans välsignelse för sitt uppdrag. "Kyrkan skulle inte klara sig utan er kateketer" sa kardinalen vid den senaste Kateketens dag 2018 (då också bilderna till vänster är tagna). 

Kateketens dag firas sedan 2007 och har ägt rum i Stockholm, Göteborg och Malmö. Nu är det dags för Malmö igen. Vi är tacksamma över att kyrkoherden f Janusz Niziolek hälsar oss välkomna i sin församling. Dagen kommer att erbjuda intressanta talare, praktiska workshops och en högtidlig mässa som avslutning. Boka redan nu!

Kateketens dag 2018

Här ser du videon från Kateketens dag 2018 då 180 kateketer samlades i S:t Ansgars församling i Södertälje. 

Anmäl dig här

Deltagare
Adressuppgifter
Övrigt