Leva evangeliet i vardagen NYTT DATUM!

Datum: 10-12 december 2021

Plats: Åh stiftsgård

Kursledare p Henrik Alberius OP

Kursledare p Henrik Alberius OP

Hur kan vi leva som katoliker i vardagen? Vår katolska kyrka är rik på råd. Dessa finner vi inte bara i predikan och katekesen, utan också i det som kallas hennes sociallära. Den senare finns nu i svensk språkdräkt och det är dags att upptäcka den rikedom av tankar och vägledning som den gömmer.

KURSLEDARE p Henrik Alberius OP

 

KPN följer Folkhälsomyndigheten rekommendationer vid genomförandet av våra kurser.

 

Kostnad

Kurserna erbjuder vi till subventionerat pris, 1000 kr/helg.

Kateketer betalar 600 kr och ungdomar (max 28 år) 300 kr.

 

 

Hur fungerar anmälan?

  1. Efter att du fyllt i uppgifterna nedan under ”Anmäl dig här” och klickat på ”skicka” får du en automatisk bekräftelse med e-post. Nu vet du att din anmälan har registrerats (”Tack för din anmälan”).
  2. Efter någon dag får du en personlig e-post från KPNs kansli om att du fått plats på kursen (eller att den är fullbokad). Här får du också en anmodan om att betala en anmälningsavgift på 200 kr till KPNs konto 119-2053. Detta för att du ska kunna behålla din plats. Denna anmälningsavgift återfås ej vid avanmälan.
  3. Två veckor innan kursstart får du praktisk information om kursen.

Ifall det skulle bli aktuellt med avanmälan

Avanmälan måste ske senast 1 vecka före kursstart. Om avanmälan inkommer senare fakturerar KPN 50% av den totala kursavgiften, om den inkommer dagen innan faktureras hela kursavgiften. Detta beror på att de kursgårdar där KPN förlägger sina Vuxenutbildningar har dessa villkor.

Leva evangeliet i vardagen
Åh stiftsgård ligger naturskönt vid havet.

Åh stiftsgård ligger naturskönt vid havet.