Att bygga sitt hus på klippan

Datum: 9-11 september 2022

Plats: Åh stiftsgård

Kan den regel som den helige Benedictus skrev på 500-talet ha relevans för oss som lever i och utanför klostren idag? Ja, vi tror det: han har något att säga till dem som söker Gud och vill finna mer stabilitet i tron och inspiration för vardagen i bön och arbete.

Kursledare: Systrar från Heliga Hjärtas kloster på Omberg

KPN följer Folkhälsomyndigheten rekommendationer vid genomförandet av våra kurser.

 

Kostnad

Kurserna erbjuder vi till subventionerat pris, 1200 kr/helg.

Kateketer betalar 650 kr och ungdomar (max 28 år) 350 kr.

 

 

Hur fungerar anmälan?

  1. Efter att du fyllt i uppgifterna nedan under ”Anmäl dig här” och klickat på ”skicka” får du en automatisk bekräftelse med e-post. Nu vet du att din anmälan har registrerats (”Tack för din anmälan”).
  2. Efter någon dag får du en personlig e-post från KPNs kansli om att du fått plats på kursen (eller att den är fullbokad). Här får du också en anmodan om att betala en anmälningsavgift på 200 kr till KPNs konto 119-2053. Detta för att du ska kunna behålla din plats. Denna anmälningsavgift återfås ej vid avanmälan.
  3. Två veckor innan kursstart får du praktisk information om kursen.

Ifall det skulle bli aktuellt med avanmälan

Avanmälan måste ske senast 1 vecka före kursstart. Om avanmälan inkommer senare fakturerar KPN 50% av den totala kursavgiften, om den inkommer dagen innan faktureras hela kursavgiften. Detta beror på att de kursgårdar där KPN förlägger sina Vuxenutbildningar har dessa villkor.

Affischen som pdf